DETHRONE KAUPPA

JAKELU

DETHRONE SHOP

DETHRONE SHOP IN ENGLISH

Heavy Metal Perse albumilistan kahdeksanneksi!

2012-11-26

HMP:n kakkosalbumi nousi hienosti avausviikon myynnillä Rumban albumilistan sijalle kahdeksan! Nyt kelpaa rivimiehelle nostaa maljan jos toisenkin!Maistiainen tulevalta Heavy Metal Perse levyltä videon muodossa!

2012-11-02

Aikakirjojen ennakkotilaus Dethrone kaupassa on alkanut, T-paidalla tai ilman!
HEAVY METAL PERSEEN KAKKOSALBUMI ”AIKAKIRJAT” 16.11.12

2012-10-09

Kajaanilaislähtöinen metalliyhtye Heavy Metal Perse julkaisee fanien kiihkeästi odottaman toisen kokopitkän albuminsa ”Aikakirjat” 16.11.12. Levyä työstettiin antaumuksella pitkin kuluvaa vuotta Content Union -studiolla Eero Kaukomiehen toimiessa niin äänittäjänä kuin miksaajanakin. Albumin masteroinnista vastasi puolestaan luottoseppä Dan Swanö.

”Eihän tässä mennyt edes niin pitkään kuin Chinese Democracyssa, eikä soittajiakaan ole potkittu tällä välillä pois. Ja tulihan meiltä seitsentuumainen sinkkukin pari vuotta sitten”, vähättelee basisti Harri Leinonen debyytin ja uutukaisen välille venähtänyttä neljän vuoden taukoa.

Nelikon luova tauko on ollut joka tapauksessa ymmärrettävä, sillä ”Aikakirjat” sinkoilee kosmoksessa mitä mielettömimmillä tutkimusretkillä nimikappaleensa kuvailemasta maailmojen synnystä aina luopioille suojatyöpaikkoja tarjoavaan Merirosvokaupunkiin. Välillä vilkaistaan legendaarisen murhamiehen Pahan Paavon elämäntarinaa, toisaalla taas nostellaan maljoja elon taistojen helposti unohdetuille rivimiehille.

Kaikkea tätä säestää raisun eläväinen, perinnerikas ja tarttuva heavy metal makoisin folk- ja progevivahtein. Kuullaanpa levyllä myös HMP:n tulkinta Jethro Tullin klassikkokappaleesta ”Aqualung”. ”Jos tällä meidän versiollamme saamme omia kuuntelijoitamme innostumaan tästä hienosta bändistä, olemme tyytyväisiä”, kommentoi rumpali Heikki Romppainen.

Heavy Metal Perse perustettiin Kajaanissa vuonna 2000. Alkutaipaleellaan vankan kulttimaineen saavuttanut bändi on julkaissut ennen ”Aikakirjoja” kaksi singleä, yhden EP:n sekä ensilevynsä ”Eripuran” (2008), joka sai ilmestyessään mukavasti valtakunnallista radiosoittoa ja vieraili myös Suomen virallisella Top 40-listalla. Tuolloin HMP keikkaili kotimaansa lavoja aina Nummirockista Jalometalliin sekä teki minikiertueet Skycladin ja Korpiklaanin sekä ex-Iron Maiden -vokalisti Blaze Baileyn kanssa. Kainuun korpimaiden sankarihevi on saanut ystäviä aina Etelä-Amerikassa asti.

Albumi on ennakkotilattavissa täällä.
AXEGRESSORIN NEXT ennakkokuuntelussa!

2011-06-29

13.7 näkee päivänvalon Axegressorin kakkosalbumi Next, mutta voit tarkistaa levyn iskukyvyn ennakkoon jo nyt kätevästi kotikoneeltasi! Levy on kuunneltavissa kokonaisuudessaan seuraavan kahden viikon ajan yksinoikeudella Imperiumi.net sivustolla. Pääset suoraan asian ytimeen tästä linkistä:

http://www.imperiumi.net/index.php?act=page&id=31

Myös ennakkotilaus on alkanut:

http://www.levykauppax.fi/artist/axegressor/next/#cd-t-paita
AXEGRESSORILTA KAKKOSKIEKKO - NEXT

2011-06-16

"Turkulaista thrash metalia, voiko ihminen enempää toivoa? Inhimillisesti ottaen ei, minkä myös viisi paikallista kovanaamaa ymmärsivät vuonna 2006. Axegressor syntyi esittämään tiukasti soitettua ja perinteitä kunnioittavaa thrash metalia ja yhtyeen miehistö koostuu hartaudella marinoituneista alan miehistä.

Viisi kappaletta sisältänyt ensijulkaisu Axecution näki päivänvalon vuonna 2007, ja yhtye keräsi alan piireissä välittömästi positiivista huomiota. Ahkeran keikkailun ja sisäisen kypsymisen tuloksena rivit hitsautuivat tiiviiksi kvartetiksi ja vuonna 2009 julkaistu debyyttipitkä Command jatkoikin yhä napakamman pieksennän parissa. Levyn jälkeisillä keikoilla Axegressor niittasi nimensä pysyvästi kotimaisen thrash metalin kermaan, ja yhtye jakoi lavan mm. Toxic Holocaustin, Onslaughtin ja Municipal Wasten kaltaisten tunnustettujen ulkomaanhirmujen kanssa.

Kesäkuun lopulla on vuorossa fanien keskuudessa hartaasti odotettu toinen pitkäsoitto, jonka kantaa lyhyesti nimeä Next. Alasimelta löytyy – kuinkas muutenkaan – terävällä otteella ja sopivasti sekä vanhaa että uutta suuntausta yhdistelevää thrash metalia. Nämä jätkät ymmärtävät myös moshparttien päälle, joten niskaliikuntaa on totisesti luvassa.

Kyse ei ole kuitenkaan vanhan toistosta, sillä bändi on löytänyt itsestään aivan uudenlaisen vaihteen. Next soi edeltäjäänsä raskaampana, monipuolisempana ja riffeiltään paikoin jopa hieman teknisenä.

Vanhaa kunnon suoraviivaista pamputusta ei ole kuitenkaan unohdettu, mutta omaa ilmettä on tullut rutkasti lisää. Next tuleekin olemaan levy, joka nostaa Axegressorin omaan karsinaansa.

Tämän levyn kuultuasi taivaspaikasta ei kannata enää haaveillakaan." - Kari Koskinen, Inferno
Heavy Metal Perse iskee taas!

2010-05-27

2.6.2010 Näkee päivänvalon uusi HMP single "Hornan koje", jonka julkaisuformaatiksi on valittu nostalginen 7" vinyyli. Painos on varsin rajallinen, joten hanki pian tämä tuleva keräilykappale hyllyysi täältä, ennakkotilaus on jo alkanut!TÄYSLAIDALLINEN AXEGRESSORIA KAUPOISSA TÄNÄÄN!

2009-06-03

Vihdoin on aika kaivaa farkkuliivit naftaliinista, kun uusvanhan thrash metalin turkulainen sanansaattaja, Axegressor julkaisee odotetun esikoistäyspitkänsä tänään. Nyt siis ne valkoiset tennarit jalkaan ja kauppaan!

http://www.myspace.com/axegressorthrashmetal
Axegressor Dethrone Music:lle

2009-02-10

Äkäistäkin äkäisempi Axegressor on eittämättä Turun uusi lahja thrash metallille. Lukuisissa aiemmissa kokoonpanoissa keitetty miehistö alkoi vuoden 2006 alussa perinteiden velvoittamana herätellä rakastamaansa musiikkia tälle vuosisadalle, ja osoitti jo ensimmäisellä omakustanteellaan "Axecutionilla" (2007) päässeensä oikeille jäljille. Seuraavaksi vainu viekin yhden tai kaksi askelta pidemmälle, kun Dethrone Music julkaisee keväällä yhtyeen ensimmäisen täyspitkän albumin, työnimeltään "Command".

Vaikka Axegressorin perustamisesta on vasta vajaat kolme vuotta, se on siinä ajassa ehtinyt jo moneen liemeen. Axecutionin julkaisun jälkeen yhtye lämmitteli erillisillä Suomen-kiertueilla sekä englantilaista Adorioria että hollantilaista Legion Of The Damnedia, ja tuli heti perään valituksi Oslossa järjestettäville Inferno-festareille ainoana suomalaisena yhtyeenä - 140 demobändin joukosta! Ennen kiertueita alkuperäisrumpali Jouni Latvala luovutti moukarointivastuun Atte Mäkelälle henkilökohtaisten kiireiden vuoksi. Axegressorin kokoonpano koki muutoksen myös syksyllä 2008, kun perustajajäsen, kitaristi Aki Järvinen, jatkoi omilla musiikillisilla poluillaan.

Axegressorin alkuvuosi on vierähtänyt pääosin treenikämpällä, jossa uutta levyä on valmisteltu asiaankuuluvalla pieteetillä. Studioon yhtyeen on tarkoitus lukkiutua lähiviikkoina, ja julkaisua on kaavailtu keväälle. Tarkempi julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Miehitys:
Johnny Nuclear Winter - ääntely
Seba Forma - repiminen
Aki Paulamäki - alapää
Atte Mäkelä - murjonta

Talven ja kevään aikana esiintymislavat tuhoutuvat seuraavilla paikkakunnilla:

19.3. Henry's Pub, Kuopio
20.3. Vastavirta, Tampere
21.3. Klubi, Turku
24.4. Dante's Highlight, Helsinki
25.4. Donington, Kouvola
9.5. Iltatähti, Lappeenranta

Jatkossa Axegressorin keikat myy Metalheim Agency.

www.myspace.com/axegressorthrashmetal

1  2   Next »